Opinie

8,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,5
Komfort
8,1
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
8,1
Personel
9,3
Stosunek jakości do ceny
8,8

Opinie

    Zenon
    pl

    Ocena

    8,3
    16 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    5,8
    14 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    8,8
    9 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    7,5
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    9,6
    7 maja 2018
    Pyszne i urozmaicone śniadania. Polecam.
    Władysław
    pl

    Ocena

    7,1
    7 maja 2018

    ładna lokalizacja w uroczym Lądku Zdroju

    w tą cenę powinno być wliczone śniadanie !
    lokalizacja
    Sylwia7
    pl

    Ocena

    7,1
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maria
    pl

    Ocena

    9,2
    6 maja 2018
    Właściciel dbający o obiekt i swoich gości, przywitał nas w dniu wyjazdu i pożegnał w dniu wyjazdu. Wybraliśmy dodatkową opcję śniadania i byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie smaczne, każdy mógł wybrać to co lubi. Pokoik czysty z prywatną łazienką. W obiekcie jest miejsce na rozrywkę przy bilardzie lub jak kto woli przy grach planszowych :) Polecam!
    Zuzanna
    pl

    Ocena

    10
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    9,6
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paweł
    pl

    Ocena

    9,2
    2 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marzena
    pl

    Ocena

    8,3
    1 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek
    pl

    Ocena

    9,6
    29 marca 2018
    Śniadanie nie ma opcji żeby zjeść wszystko (tak wiele tego było) spokój, cisza żadnych głośnych imprez idealnie na pobyt z małymi dziećmi i co najlepsze do stoku pięć minut drogi spacerkiem. POLECAM.
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    7,9
    13 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Donata
    pl

    Ocena

    8,3
    12 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Leo
    pl

    Ocena

    9,6
    11 marca 2018
    Brak
    Optymalny na wyjazd na narty. Spełnił wszystkie oczekiwania. Dosłownie przy wyciągu, narciarnia itp. Do tego super śniadania i to bardzo urozmaicone!
    Arkadiusz
    pl

    Ocena

    6,2
    8 marca 2018
    Czystość, a raczej jej brak, było po prostu brudno. Jeśli komuś to nie przeszkadza to ok, ale z małymi dziećmi to męczarnia. Ciągłe przepychanie przy mikroskopijnym parkingu.
    Lokalizacja, gorąca woda kawa herbata przez całą dobę, duże lodówki.
    Jerzy
    pl

    Ocena

    10
    5 marca 2018
    Śniadania znakomite,smaczne i duża różnorodność potraw. Uczciwy sympatyczny Właściciel i Pani szykująca potrawy. Dziękuję i polecę znajomym.
    Marek
    pl

    Ocena

    9,2
    26 lutego 2018

    Super wypoczynek i za tydzień jedziemy z powrotem😂

    Cisza i spokój super
    Sylwester
    pl

    Ocena

    8,0
    26 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii