Reviews

8.6
Review score

Score Breakdown

Cleanliness
8.5
Comfort
8.1
Property location
8.9
Facilities
8.1
Staff
9.3
Value
8.8

Reviews

    Zenon
    pl

    Review score

    8.3
    16 May 2018
    There are no comments available for this review.
    Krzysztof
    pl

    Review score

    5.8
    14 May 2018
    There are no comments available for this review.
    Tomasz
    pl

    Review score

    8.8
    9 May 2018
    There are no comments available for this review.
    Tomasz
    pl

    Review score

    7.5
    7 May 2018
    There are no comments available for this review.
    Agnieszka
    pl

    Review score

    9.6
    7 May 2018
    Pyszne i urozmaicone śniadania. Polecam.
    Władysław
    pl

    Review score

    7.1
    7 May 2018

    ładna lokalizacja w uroczym Lądku Zdroju

    w tą cenę powinno być wliczone śniadanie !
    lokalizacja
    Sylwia7
    pl

    Review score

    7.1
    6 May 2018
    There are no comments available for this review.
    Maria
    pl

    Review score

    9.2
    6 May 2018
    Właściciel dbający o obiekt i swoich gości, przywitał nas w dniu wyjazdu i pożegnał w dniu wyjazdu. Wybraliśmy dodatkową opcję śniadania i byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie smaczne, każdy mógł wybrać to co lubi. Pokoik czysty z prywatną łazienką. W obiekcie jest miejsce na rozrywkę przy bilardzie lub jak kto woli przy grach planszowych :) Polecam!
    Zuzanna
    pl

    Review score

    10
    6 May 2018
    There are no comments available for this review.
    Grzegorz
    pl

    Review score

    9.6
    6 May 2018
    There are no comments available for this review.
    Paweł
    pl

    Review score

    9.2
    2 May 2018
    There are no comments available for this review.
    Marzena
    pl

    Review score

    8.3
    1 May 2018
    There are no comments available for this review.
    Marek
    pl

    Review score

    9.6
    29 March 2018
    Śniadanie nie ma opcji żeby zjeść wszystko (tak wiele tego było) spokój, cisza żadnych głośnych imprez idealnie na pobyt z małymi dziećmi i co najlepsze do stoku pięć minut drogi spacerkiem. POLECAM.
    Grzegorz
    pl

    Review score

    7.9
    13 March 2018
    There are no comments available for this review.
    Donata
    pl

    Review score

    8.3
    12 March 2018
    There are no comments available for this review.
    Leo
    pl

    Review score

    9.6
    11 March 2018
    Brak
    Optymalny na wyjazd na narty. Spełnił wszystkie oczekiwania. Dosłownie przy wyciągu, narciarnia itp. Do tego super śniadania i to bardzo urozmaicone!
    Arkadiusz
    pl

    Review score

    6.2
    8 March 2018
    Czystość, a raczej jej brak, było po prostu brudno. Jeśli komuś to nie przeszkadza to ok, ale z małymi dziećmi to męczarnia. Ciągłe przepychanie przy mikroskopijnym parkingu.
    Lokalizacja, gorąca woda kawa herbata przez całą dobę, duże lodówki.
    Jerzy
    pl

    Review score

    10
    5 March 2018
    Śniadania znakomite,smaczne i duża różnorodność potraw. Uczciwy sympatyczny Właściciel i Pani szykująca potrawy. Dziękuję i polecę znajomym.
    Marek
    pl

    Review score

    9.2
    26 February 2018

    Super wypoczynek i za tydzień jedziemy z powrotem😂

    Cisza i spokój super
    Sylwester
    pl

    Review score

    8.0
    26 February 2018
    There are no comments available for this review.
Loading reviews